• -50,00 €
Ηλεκτρική Περίφραξη για 5 Στρέμματα
  • Ηλεκτρική Περίφραξη για 5 Στρέμματα

Ηλεκτρική Περίφραξη για 20 Στρέμματα

Πακέτο ηλεκτρικής περίφραξης για 10 στρέμματα

829,00 €
779,00 € Έκπτωση 50,00 €
με ΦΠΑ
Βιαστείτε ! Η προσφορά τελειώνει σε
Ποσότητα
 

Ασφαλείς πληρωμές

 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Ηλεκτρική περίφραξη για προστασία αγρών, έως 20 στρέμματα, από αγριογούρουνα.

Περιγραφή

Πακέτο ηλεκτρικής περίφραξης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περίφραξη αγροτεμαχίων έως 20 στρεμμάτων για προστασία από αγριογούρουνα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκατασταθεί με μπετόβεργες 10-12mm ανά 5 μέτρα και 6 σιδερογωνίες (ορθογώνιο αγροτεμάχιο και 2 για την πόρτα). Οι πάσσαλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Περιεχόμενα

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Η περίφραξη τροφοδοτείται με το μηχανισμό Energic 20 της εταιρίας CREB. Δίνει 2J στην έξοδο κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε περίπτωση επέκτασης στο μέλλον.

Ο μηχανισμός τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου 12V 60Ah που δίνει αυτονομία έως και 2.5 εβδομάδων. Για τη φόρτιση της μπαταρίας παρέχεται φωτοβολταϊκό πάνελ 20W με βάση αλουμινίου για να τοποθετείται επάνω στο κουτί ή σε άλλο πάσσαλο. Ο ρυθμιστής φόρτισης Victron, εξασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε υπερφόρτιση της μπαταρίας.

Γείωση

Παρέχονται 2 τετράγωνες ράβδοι γείωσης, γαλβανισμένες με αιχμηρή άκρη για εύκολο κάρφωμα στο έδαφος. Η μία γείωση συνδέεται στον μηχανισμό και η δεύτερη στην αντικεραυνική προστασία.

Αντικεραυνική προστασία

Παρεμβάλλεται ανάμεσα στον μηχανισμό και την ηλεκτρική περίφραξη ώστε σε περίπτωση που χτυπηθεί το σύρμα από κεραυνό, να διοχετεύσει το ρεύμα στη γη μέσω της δεύτερης γείωσης, προστατεύοντας το μηχανισμό.

Καλώδιο υψηλής τάσης

Για τη σύνδεση του μηχανισμού με το αντικεραυνικό, την περίφραξη και τις γειώσεις χρησιμοποιούμε καλώδιο υψηλής τάσης.

Αγωγός

Ο ιδανικότερος αγωγός ενάντια στα αγριογούρουνα είναι το γαλβανισμένο συρματόσχοινο. Κατασκευασμένο από 7 νήματα των 0.4mm, είναι πολύ ανθεκτικό και διαθέτει ελαστικότητα ώστε να μην σπάει. Περιλαμβάνονται 4 κουλούρες των 500 μέτρων και 10 συνδετήρες για την τοποθέτησή του.

Μονωτήρες

Περιλαμβάνονται 400 μονωτήρες, πλαστικοί, βιδωτοί, κατάλληλοι για μπετόβεργα έως 13mm.

Για τις 4 γωνίες παρέχονται γωνιακοί μονωτήρες με βαρελάκι για να κινείται ελεύθερα το σύρμα. Είναι ανθεκτικοί για να αντέχουν και σε πολύ τεντωμένες περιφράξεις, με σπείρωμα και 2 παξιμάδια για να βιδωθεί σε σιδερογωνίες.

Για την πόρτα δίνονται τερματικοί μονωτήρες με 2 δαχτυλίους που επίσης βιδώνονται σε σιδερογωνίες με 2 παξιμάδια.

Εξαρτήματα

Περιλαμβάνονται επίσης ελατήρια τάνυσης και τεντωτήρες για τέντωμα του σύρματος καθώς επίσης χερούλια και γαλβανιζέ ελατήρια 5μ για την πόρτα. Για τον έλεγχο ορθής λειτουργίας της περίφραξης δίνεται ένα βολτόμετρο υψηλής τάσης.

EFA-03

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :

arrow_upward