• Νέο

ΠΑΚΕΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ 50 ΣΤΡΕΜ. ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΔΕΣ 12V

ΚΩΔΙΚΟΣ: EFA-50-C

883,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Ασφαλείς πληρωμές

 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Μετακινούμενη ηλεκτρική περίφραξη για προστασία αγρών, 50 στρεμμάτων, από αγελάδες.

Περιγραφή

Πακέτο μετακινούμενης ηλεκτρικής περίφραξης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περίφραξη αγρών για προστασία από αγελάδες. Είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκατασταθεί με μπετόβεργες 10-12mm ανά 5 μέτρα και 6 σιδερογωνίες ( 4 για τις γωνίες και 2 για την πόρτα).

Οι πάσσαλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Περιεχόμενα

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Η περίφραξη τροφοδοτείται με το μηχανισμό AGRI-UNI-2K  της Πολωνικής εταιρείας AGRIM-TEC. Δίνει 1.3J στην έξοδο κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε περίπτωση επέκτασης στο μέλλον.

Ο μηχανισμός AGRI-UNI-2K είναι διπλής χρήσεως. Μπορεί να λειτουργήσει ως σταθερός και να παίρνει ενέργεια απο πρίζα 220Volt και ως φορητός και να τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου 12V 75Ah. Για τη φόρτιση της μπαταρίας παρέχεται φωτοβολταϊκό πάνελ 40W με βάση αλουμινίου για να τοποθετείται επάνω σε έναν πάσσαλο. Ο ρυθμιστής φόρτισης EPSOLAR, εξασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε υπερφόρτιση της μπαταρίας.

Γείωση

Παρέχονται 2 ράβδοι γείωσης χάλκινοι με αιχμηρή άκρη για εύκολο κάρφωμα στο έδαφος. Η μία γείωση συνδέεται στον μηχανισμό και η δεύτερη στην αντικεραυνική προστασία.

Αντικεραυνική προστασία

Παρεμβάλλεται ανάμεσα στον μηχανισμό και την ηλεκτρική περίφραξη ώστε σε περίπτωση που χτυπηθεί το σύρμα από κεραυνό, να διοχετεύσει το ρεύμα στη γη μέσω της δεύτερης γείωσης, προστατεύοντας το μηχανισμό.

Καλώδιο υψηλής τάσης

Για τη σύνδεση του μηχανισμού με το αντικεραυνικό, την περίφραξη και τις γειώσεις χρησιμοποιούμε καλώδιο υψηλής τάσης.

Αγωγός

Το σχοινί που προτίνουμε είναι το HEFM πλεγμένο με 4 αγωγούς από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 0.2mm και 2 αγωγούς από χαλκό πάχους 0,25mm. Δυνατό σχοινί, εξαιρετικής απόδοσης με ελάχιστη αντίσταση που το κάνει κατάλληλο για περιφράξεις μεγάλου μήκους.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο υψηλής αντοχής με UV προστασία.

Μονωτήρες

Περιλαμβάνονται 600 μονωτήρες, πλαστικοί, βιδωτοί, κατάλληλοι για μπετόβεργα έως 14mm.

Για τις 4 γωνίες παρέχονται γωνιακοί μονωτήρες με βαρελάκι για να κινείται ελεύθερα το σύρμα. Είναι ανθεκτικοί για να αντέχουν και σε πολύ τεντωμένες περιφράξεις, με σπείρωμα και 2 παξιμάδια για να βιδωθεί σε σιδερογωνίες.

Για την πόρτα δίνονται τερματικοί μονωτήρες με 2 δαχτυλίους που επίσης βιδώνονται σε σιδερογωνίες με 2 παξιμάδια.

Εξαρτήματα

Περιλαμβάνονται επίσης ένα πλαστικό καρούλι για τύλιγμα του σχοινιού, 2 χερούλια και 2 γαλβανιζέ ελατήρια των 5m για την πόρτα. Για τον έλεγχο ορθής λειτουργίας της περίφραξης δίνεται ένα βολτόμετρο υψηλής τάσης. Πλαστικά προειδοποιητικά ταμπελάκια που υποδεικνύουν την παρουσία ηλεκτροφόρου φράκτη. (Υποχρεωτική σήμανση).

EFA-50-C

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :

arrow_upward