• Νέο

Πακέτο Ηλεκτρικής Περίφραξης 10στρεμ. για Aγελάδες 220V

Κωδικός: EFA-10-C-220V

Πακέτο Ηλεκτρικής Περίφραξης 10 στρεμμάτων για Αγελάδες 220V.

386,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Ασφαλείς πληρωμές

 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Σταθερηή ηλεκτρική περίφραξη για προστασία αγρών, 10 στρεμμάτων με περίμετρο 400m, από αγελάδες.

Περιγραφή

Πακέτο σταθερής ηλεκτρικής περίφραξης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περίφραξη αγρών για προστασία από αγελάδες. Είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκατασταθεί με μπετόβεργες 10-12mm ανά 5 μέτρα και 6 σιδερογωνίες ( 4 για τις γωνίες και 2 για την πόρτα).

Οι πάσσαλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Περιεχόμενα

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Η περίφραξη τροφοδοτείται με το μηχανισμό AGRI-1000 της Πολωνικής εταιρείας AGRIM-TEC. Δίνει 0.6J στην έξοδο κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε περίπτωση επέκτασης στο μέλλον.

Ο μηχανισμός AGRI-1000 είναι διπλής χρήσεως. Μπορεί να λειτουργήσει ως σταθερός και να παίρνει ενέργεια απο πρίζα 220Volt και ως φορητός και να τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου 12V 60Ah. Για τη φόρτιση της μπαταρίας παρέχεται φωτοβολταϊκό πάνελ 40W με βάση αλουμινίου για να τοποθετείται επάνω σε έναν πάσσαλο. Ο ρυθμιστής φόρτισης EPSOLAR, εξασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε υπερφόρτιση της μπαταρίας.

Γείωση

Παρέχονται 2 ράβδοι γείωσης χάλκινοι με αιχμηρή άκρη για εύκολο κάρφωμα στο έδαφος. Η μία γείωση συνδέεται στον μηχανισμό και η δεύτερη στην αντικεραυνική προστασία.

Αντικεραυνική προστασία

Παρεμβάλλεται ανάμεσα στον μηχανισμό και την ηλεκτρική περίφραξη ώστε σε περίπτωση που χτυπηθεί το σύρμα από κεραυνό, να διοχετεύσει το ρεύμα στη γη μέσω της δεύτερης γείωσης, προστατεύοντας το μηχανισμό.

Καλώδιο υψηλής τάσης

Για τη σύνδεση του μηχανισμού με το αντικεραυνικό, την περίφραξη και τις γειώσεις χρησιμοποιούμε καλώδιο υψηλής τάσης.

Αγωγός

Το σχοινί που προτίνουμε είναι το C4TI πλεγμένο με 6 αγωγούς από χαλκό πάχους 0.2mm τυλιγμένους σε γερό σχοινί πάχους 4mm. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ελαστικότητα στην περίφραξη αλλά και μακροβιώτητα. Περιλαμβάνονται 2 κουλούρες των 400m και 10 συνδετήρες για την τοποθέτησή του.

Μονωτήρες

Περιλαμβάνονται 175 μονωτήρες, πλαστικοί, βιδωτοί, κατάλληλοι για μπετόβεργα έως 14mm.

Για τις 4 γωνίες παρέχονται γωνιακοί μονωτήρες με βαρελάκι για να κινείται ελεύθερα το σύρμα. Είναι ανθεκτικοί για να αντέχουν και σε πολύ τεντωμένες περιφράξεις, με σπείρωμα και 2 παξιμάδια για να βιδωθεί σε σιδερογωνίες.

Για την πόρτα δίνονται τερματικοί μονωτήρες με 2 δαχτυλίους που επίσης βιδώνονται σε σιδερογωνίες με 2 παξιμάδια.

Εξαρτήματα

Περιλαμβάνονται επίσης ένα πλαστικό καρούλι για τύλιγμα του σχοινιού, 2 χερούλια και 2 γαλβανιζέ ελατήρια των 5m για την πόρτα. Για τον έλεγχο ορθής λειτουργίας της περίφραξης δίνεται ένα βολτόμετρο υψηλής τάσης. Πλαστικά προειδοποιητικά ταμπελάκια που υποδεικνύουν την παρουσία ηλεκτροφόρου φράκτη. (Υποχρεωτική σήμανση).EFA-10-C-220V

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :

arrow_upward