• Νέο

Πακέτο Ηλεκτρικής Περίφραξης 5στρεμ. για Άλογα

ΚΩΔΙΚΟΣ: EFA-5-H-12V

ΠΑΚΕΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ 1000m) ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ

1.350,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Ασφαλείς πληρωμές

 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Μετακινούμενη ηλεκτρική περίφραξη για προστασία αγρών, 5 στρεμμάτων με περίμετρο 1000m, για Άλογα.

Περιγραφή

Πακέτο μετακινούμενης ηλεκτρικής περίφραξης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περίφραξη αγρών για προστασία από άλογα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκατασταθεί με μπετόβεργες 10-12mm ανά 5 μέτρα και 6 σιδερογωνίες ( 4 για τις γωνίες και 2 για την πόρτα).

Οι πάσσαλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Περιεχόμενα

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Η περίφραξη τροφοδοτείται με το μηχανισμό AGRI-UNI-2K της Πολωνικής εταιρείας AGRIM-TEC. Δίνει 1.3J στην έξοδο κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε περίπτωση επέκτασης στο μέλλον.

Ο μηχανισμός AGRI-UNI-2K είναι διπλής χρήσεως. Μπορεί να λειτουργήσει ως σταθερός και να παίρνει ενέργεια απο πρίζα 220Volt και ως φορητός και να τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου 12V 75Ah. Για τη φόρτιση της μπαταρίας παρέχεται φωτοβολταϊκό πάνελ 40W με βάση αλουμινίου για να τοποθετείται επάνω σε έναν πάσσαλο. Ο ρυθμιστής φόρτισης EPSOLAR, εξασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε υπερφόρτιση της μπαταρίας.

Γείωση

Παρέχονται 2 ράβδοι γείωσης χάλκινοι με αιχμηρή άκρη για εύκολο κάρφωμα στο έδαφος. Η μία γείωση συνδέεται στον μηχανισμό και η δεύτερη στην αντικεραυνική προστασία.

Αντικεραυνική προστασία

Παρεμβάλλεται ανάμεσα στον μηχανισμό και την ηλεκτρική περίφραξη ώστε σε περίπτωση που χτυπηθεί το σύρμα από κεραυνό, να διοχετεύσει το ρεύμα στη γη μέσω της δεύτερης γείωσης, προστατεύοντας το μηχανισμό.

Καλώδιο υψηλής τάσης

Για τη σύνδεση του μηχανισμού με το αντικεραυνικό, την περίφραξη και τις γειώσεις χρησιμοποιούμε καλώδιο υψηλής τάσης.

Αγωγός

Η Ταινία ηλεκτρικής περίφραξης RE 40 είναι κατασκευασμένη από 55 νήματα πολυεθυλενίου (PE) 40mm φάρδος με UV προστασία. Διαθέτει 8 σύρματα από ανοξείδωτο ατσάλι, πάχους 0.16mm.

Μονωτήρες

Περιλαμβάνονται 375 μονωτήρες, πλαστικοί για ταινία βιδωτοί με παξιμάδι και πεταλούδα για να βιδώνεται εύκολα με το χέρι.

Για τις 4 γωνίες παρέχονται γωνιακοί μονωτήρες με βαρελάκι για να κινείται ελεύθερα το σύρμα. Είναι ανθεκτικοί για να αντέχουν και σε πολύ τεντωμένες περιφράξεις, με σπείρωμα και 2 παξιμάδια για να βιδωθεί σε σιδερογωνίες.

Για την πόρτα δίνονται τερματικοί μονωτήρες με 2 δαχτυλίους που επίσης βιδώνονται σε σιδερογωνίες με 2 παξιμάδια.

Εξαρτήματα

Περιλαμβάνονται επίσης ένα πλαστικό καρούλι για τύλιγμα του σχοινιού, 2 χερούλια και 2 γαλβανιζέ ελατήρια των 5m για την πόρτα. Για τον έλεγχο ορθής λειτουργίας της περίφραξης δίνεται ένα βολτόμετρο υψηλής τάσης. Πλαστικά προειδοποιητικά ταμπελάκια που υποδεικνύουν την παρουσία ηλεκτροφόρου φράκτη. (Υποχρεωτική σήμανση).

EFA-5-H-12V

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :

arrow_upward