Κατά την πλοήγηση σας στο e-fence.gr κάνετε αποδεκτή την χρήση τεχνολογιών cookies που έχουν σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία σας. 

Κλείσιμο ειδοποίησης

ENERGIC 15

ENERGIC-15

Νέο προϊόν

260,00€

Add to collection

Περισσότερες πληροφορίες

Δυνατός και παράλληλα αποδοτικός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης.

Ο ENERGIC 15 χρησιμοποιεί μικροεπεξεργαστή για να εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή απόδοση με μικρότερη κατανάλωση. Μπορεί να αναχαιτίσει ζώα σε μικρές και μεσαίου μεγέθους περιφράξεις με δύσκολες συνθήκες βλάστησης. Είναι κατάλληλος για απώθηση "δύσκολων" ζώων όπως κατσικιών, αγριογούρουνων, προβάτων, βοοειδών και αλόγων. Μπορεί να τροφοδοτήσει περιφράξεις με σύρματα αλλά και δίχτυ για πρόβατα.

Περιγραφή

Το κουτί του μηχανισμού είναι από μαύρο πλαστικό. Το καπάκι ασφαλίζει με 2 πλαστικά παξιμάδια που βιδώνουν με το χέρι. Κάτω από το καπάκι υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση μπαταρίας αυτοκινήτου με διαστάσεις έως 302cm x 175cm x 225cm. Στα πλαϊνά υπάρχουν οπές ώστε να περνάνε τα καλώδια όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκό πάνελ και ρυθμιστή φόρτισης.

Επάνω έχει χειρολαβή για ευκολία στη μεταφορά, στην οποία υπάρχουν 2 σχισμές όπου μπορεί να τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό πάνελ με μια κατάλληλη λάμα αλουμινίου.

Στο μπροστινό πάνελ έχει διακόπτη - ροοστάτη λειτουργίας με βαθμονομημένη κλίμακα 0-4. Στη θέση 1 ο μηχανισμός λειτουργεί στο 50% της μέγιστης ισχύος. Διαθέτει τρίχρωμo λαμπτήρα LED που σας επιτρέπει να βλέπετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Στην πλάτη του μηχανισμού είναι οι υποδοχές για τα καλώδια σύνδεσης με την περίφραξη και τη γείωση, όπου οι ακροδέκτες στερεώνονται με πλαστικές χειρόβιδες. Υπάρχει επίσης λαμπτήρας LED που αναβοσβήνει με κάθε παλμό.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Ο ENERGIC 15 σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. Με καλά φορτισμένη μπαταρία (τάση 12,5V) εμφανίζει στην έξοδο τάση 15.000V στη μέγιστη σκάλα λειτουργίας.

Μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει με μπαταρία 9V σε χαμηλότερη ένταση, αποδίδοντας χαμηλότερη τάση εξόδου με μικρότερη συχνότητα παλμών.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει 90mA στη μέγιστη ρύθμιση λειτουργίας (θέση 4) και 70mA στην ελάχιστη (θέση 1).

Σε λειτουργία με μπαταρία μίας χρήσεως 9V καταναλώνει 65mA στη μέγιστη ρύθμιση λειτουργίας (θέση 4) και 45mA στην ελάχιστη (θέση 1).

Προτεινόμενοι συνδυασμοί

Προτεινόμενη μπαταρία μιας χρήσης η Αλκαλική 9V των 170Ah που δίνει περίπου 70 ημέρες αυτονομία. Για βέλτιστη λειτουργία, μακροπρόθεσμη οικονομία και πιο οικολογική λύση, προτείνουμε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία αυτοκινήτου 12V από 60Ah και άνω.

Για την φόρτιση της μπαταρίας συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ 15W - 25W.

Γείωση

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται γαλβανισμένη γείωση 35cm. Ο μηχανισμός για μικρές περιφράξεις μπορεί να λειτουργήσει με αυτή την γείωση. Ωστόσο για καλύτερη λειτουργία προτείνεται να προμηθευτείτε μία ράβδο γείωσης μήκους 1m (χαλκού ή αλουμινίου). Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να τοποθετήσετε τη γείωση σε χώμα με αρκετή υγρασία και βυθίστε την σε όλο το μήκος της στο έδαφος.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό ENERGIC 15
  • Καλώδια με ακροδέκτες για μπαταρία αυτοκινήτου
  • Καλώδιο σύνδεσης με γραμμή ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 40cm
  • Φύλλο οδηγιών

Προδιαγραφές

ΚατασκευαστήςCREB
ΣειράENERGIC
ΜοντέλοENERGIC 15
ΛειτουργίαΜπαταρία 9V / 12V
Μήκος39cm
Πλάτος24cm
Ύψος37cm
Βάρος3kg
Ενέργεια στην είσοδο2.0J
Ενέργεια στην έξοδο1.5J
Κατανάλωση με μπαταρία 12V85mA
Κατανάλωση με μπαταρία 9V75mA
Ονομαστική τάση15.000V
Τάση σε φόρτο 500Ω5.500V
Μήκος κάλυψης (ονομαστικό)50km
Μήκος κάλυψης (με χαμηλή βλάστηση)20km
Μήκος κάλυψης (με μέση βλάστηση)6km
Μήκος κάλυψης (με υψηλή βλάστηση)3km
Διαστάσεις χώρου μπαταρίας302mm x 175mm x 225mm
Αυτονομία με μπαταρία 9V | 170Ah70 ημέρες
Αυτονομία με μπαταρία 12V | 60Ah22 ημέρες
Αυτονομία με μπαταρία 12V | 105Ah36 ημέρες
Εγγύηση3 χρόνια

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: