ENERGIC 20
  • ENERGIC 20
  • ENERGIC 20
  • ENERGIC 20

Φορητός Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης ENERGIC 20

Φορητός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης 2.5J

ΚΩΔΙΚΟΣ: ENERGIC-20

315,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Ασφαλείς πληρωμές

 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Δυνατός και παράλληλα αποδοτικός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης.

Ο ENERGIC 20 χρησιμοποιεί μικροεπεξεργαστή για να εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή απόδοση με μικρότερη κατανάλωση. Μπορεί να αναχαιτίσει ζώα σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους περιφράξεις με δύσκολες συνθήκες βλάστησης. Είναι κατάλληλος για απώθηση "δύσκολων" ζώων όπως κατσικιών, αγριογούρουνων, προβάτων, βοοειδών και αλόγων. Μπορεί να τροφοδοτήσει περιφράξεις με σύρματα αλλά και δίχτυ για πρόβατα.

Περιγραφή

Το κουτί του μηχανισμού είναι από μαύρο πλαστικό ABS. Το καπάκι ασφαλίζει με 2 πλαστικά παξιμάδια που βιδώνουν με το χέρι. Κάτω από το καπάκι υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση μπαταρίας αυτοκινήτου  ή τζελ με διαστάσεις έως 302cm x 175cm x 225cm. Στα πλαϊνά υπάρχουν οπές ώστε να περνάνε τα καλώδια όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκό πάνελ και ρυθμιστή φόρτισης.

Επάνω έχει χειρολαβή για ευκολία στη μεταφορά, στην οποία υπάρχουν 2 σχισμές όπου μπορεί να τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό πάνελ με βάση από μια κατάλληλη λάμα αλουμινίου.

Στο μπροστινό πάνελ έχει ροοστατικό διακόπτη λειτουργίας με βαθμονομημένη κλίμακα 0-4. Στη θέση 1 ο μηχανισμός λειτουργεί στο 50% της μέγιστης ισχύος. Διαθέτει τρίχρωμo λαμπτήρα LED που σας επιτρέπει να βλέπετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας (πράσινο = γεμάτη, Πορτοκαλί = στο χαμηλότερο όριο, Κόκκινο = κάτω από το όριο των 12V).

Στην πλάτη του μηχανισμού είναι οι υποδοχές για τα καλώδια σύνδεσης με την περίφραξη και τη γείωση, όπου οι ακροδέκτες στερεώνονται με πλαστικές χειρόβιδες. Υπάρχει επίσης λαμπτήρας LED που αναβοσβήνει με κάθε παλμό για να μπορείτε να ελέγχετε τη λειτουργία του και από απόσταση.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Ο ENERGIC 20 είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. Με καλά φορτισμένη μπαταρία (τάση 12,5V) εμφανίζει στην έξοδο τάση 15.000V στη μέγιστη σκάλα λειτουργίας.

Μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει με μπαταρία 9V σε χαμηλότερη ένταση, αποδίδοντας χαμηλότερη τάση εξόδου με μικρότερη συχνότητα παλμών.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει 100mA στη μέγιστη ρύθμιση λειτουργίας (θέση 4) και 75mA στην ελάχιστη (θέση 1).

Σε λειτουργία με μπαταρία μίας χρήσεως 9V καταναλώνει 70mA στη μέγιστη ρύθμιση λειτουργίας (θέση 4) και 50mA στην ελάχιστη (θέση 1).

Προτεινόμενοι συνδυασμοί

Προτεινόμενη μπαταρία μιας χρήσης η Αλκαλική 9V των 170Ah που δίνει περίπου 66 ημέρες αυτονομία. Για βέλτιστη λειτουργία, μακροπρόθεσμη οικονομία και πιο οικολογική λύση, προτείνουμε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία αυτοκινήτου ή τζελ 12V από 60Ah και άνω.

Για την φόρτιση της μπαταρίας συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ 15W - 25W.

Υποσημείωση! Όταν ο μηχανισμός χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, να επιλέγετε μεγαλύτερη μπαταρία και φωτοβολταϊκό από τα παραπάνω προτεινόμενα.

Γείωση

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται γαλβανισμένη γείωση 35cm. Ο μηχανισμός για μικρές και μετακινούμενες περιφράξεις μπορεί να λειτουργήσει με αυτή την γείωση. Ωστόσο για καλύτερη λειτουργία προτείνεται να προμηθευτείτε μία ή δύο ράβδους γείωσης μήκους 1m (χαλκού ή γαλβανισμένη). Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να τοποθετήσετε τη γείωση σε χώμα με αρκετή υγρασία και βυθίστε την σε όλο το μήκος της στο έδαφος.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό ENERGIC 20
  • Καλώδια με ακροδέκτες για μπαταρία αυτοκινήτου
  • Καλώδιο σύνδεσης με γραμμή ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 35cm
  • Φύλλο οδηγιών
CREB
ENERGIC-20

Τεχνικές προδιαγραφές

Σειρά
ENERGIC
Κατασκευαστής
CREB
Μοντέλο
ENERGIC 20
Λειτουργία
Μπαταρία 9V / 12V
Μήκος
39cm
Πλάτος
24cm
Ύψος
37cm
Βάρος
3kg
Ενέργεια στην είσοδο
2.5J
Ενέργεια στην έξοδο
2J
Κατανάλωση με μπαταρία 12V
100mA
Κατανάλωση με μπαταρία 9V
70mA
Ονομαστική τάση
15.000V
Τάση σε φόρτο 500Ω
6.000V
Μήκος κάλυψης (ονομαστικό)
75km
Μήκος κάλυψης (με χαμηλή βλάστηση)
30km
Μήκος κάλυψης (με μέση βλάστηση)
10km
Μήκος κάλυψης (με υψηλή βλάστηση)
5km
Διαστάσεις χώρου μπαταρίας
302mm x 175mm x 225mm
Αυτονομία με μπαταρία 9V | 170Ah
66 ημέρες
Αυτονομία με μπαταρία 12V | 60Ah
19 ημέρες
Αυτονομία με μπαταρία 12V | 105Ah
29 ημέρες
Εγγύηση
3 χρόνια

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία :

arrow_upward