Ηλεκτρική Περίφραξη για 5 Στρέμματα
  • Ηλεκτρική Περίφραξη για 5 Στρέμματα

Ηλεκτρική Περίφραξη για 5 Στρέμματα Full

ΚΩΔΙΚΟΣ: EFA-05-P

Πακέτο ηλεκτρικής περίφραξης για 5 στρέμματα, ολοκληρωμένη έκδοση.

599,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Ηλεκτρική περίφραξη για προστασία αγρών, έως 5 στρέμματα, από αγριογούρουνα.

Περιγραφή

Πακέτο ηλεκτρικής περίφραξης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την περίφραξη αγροτεμαχίων έως 5 στρεμμάτων, με 3 σειρές αγωγού, για προστασία από αγριογούρουνα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκατασταθεί με μπετόβεργες 8-18mm ανά 5 μέτρα και 6 ξύλινους πασσάλους (ορθογώνιο αγροτεμάχιο και 2 για την πόρτα).

Οι πάσσαλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Περιεχόμενα

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Η περίφραξη τροφοδοτείται με το μηχανισμό GAIA 1500 της εταιρίας PULSE. Δίνει 3J στην έξοδο κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε περίπτωση επέκτασης στο μέλλον.

Ο μηχανισμός τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου 12V 60Ah που δίνει αυτονομία έως και 3 εβδομάδων. Για τη φόρτιση της μπαταρίας παρέχεται φωτοβολταϊκό πάνελ 40W. Ο μηχανισμός διαθέτει ενσωματωμένο ρυθμιστή φόρτισης, εξασφαλίζοντας τη σωστή φόρτιση της μπαταρίας.

Γείωση

Παρέχονται 2 τετράγωνες ράβδοι γείωσης, γαλβανισμένες με αιχμηρή άκρη για εύκολο κάρφωμα στο έδαφος. Η μία γείωση συνδέεται στον μηχανισμό και η δεύτερη στην αντικεραυνική προστασία.

Αντικεραυνική προστασία

Παρεμβάλλεται ανάμεσα στον μηχανισμό και την ηλεκτρική περίφραξη ώστε σε περίπτωση που χτυπηθεί το σύρμα από κεραυνό, να διοχετεύσει το ρεύμα στη γη μέσω της δεύτερης γείωσης, προστατεύοντας το μηχανισμό.

Καλώδιο υψηλής τάσης

Για τη σύνδεση του μηχανισμού με το αντικεραυνικό, την περίφραξη και τις γειώσεις χρησιμοποιούμε καλώδιο υψηλής τάσης.

Αγωγός

Ένα εμφανές, δυνατό και ελαστικό σχοινί των 3mm είναι ο ιδανικός αγωγός ενάντια στα αγριογούρουνα. Το σχοινί TIGER είναι κατασκευασμένο από 24 νήματα πολυαιθυλενίου των 0.4mm και 6 αγωγούς (4SS + 2CU) με αντίσταση 0,24Ω/m. Περιλαμβάνονται 1 κουλούρα των 1000 μέτρων και 10 συνδετήρες για την τοποθέτησή του.

Μονωτήρες

Περιλαμβάνονται 175 μονωτήρες, πλαστικοί, βιδωτοί, κατάλληλοι για μπετόβεργα έως 18mm.

Για τις 4 γωνίες παρέχονται γωνιακοί μονωτήρες με βαρελάκι για να κινείται ελεύθερα το σχοινί. Είναι ανθεκτικοί για να αντέχουν και σε πολύ τεντωμένες περιφράξεις, με σπείρωμα για να βιδωθεί σε ξύλινους πασσάλους.

Για την πόρτα δίνονται τερματικοί μονωτήρες με ξυλόβιδα που επίσης βιδώνονται σε ξύλινους πασσάλους.

Εξαρτήματα

Περιλαμβάνονται επίσης τεντωτήρες για τέντωμα του σύρματος καθώς επίσης χερούλια και γαλβανιζέ ελατήρια για την πόρτα. Για τον έλεγχο ορθής λειτουργίας της περίφραξης δίνεται ένα βολτόμετρο υψηλής τάσης.

EFA-05-P-12V

Λήψη

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward