Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης i-POWER 47

Φορητός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης 4,7Joules

ΚΩΔΙΚΟΣ: I-POWER-47

489,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
 

Πολιτική αποστολών - επιστροφών

 

Όροι χρήσης

Φορητός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης i-POWER 47

Η σειρά i-POWER προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν με έξυπνη ισχύ και υψηλή ενέργεια.
Η συσκευή χρησιμοποιεί μια λειτουργία ικανή να συγκρατήσει όλα τα ζώα καθώς θα αυξήσει την ισχύ της όταν η αντίσταση στη γραμμή είναι χαμηλή. Έτσι, ο μηχανισμός i-POWER 47 θα μεταβεί σε λειτουργία υψηλής ισχύος όταν αγγίξει ότιδήποτε την περίφραξη και στη συνέχεια θα επιστρέψει σε κατάσταση αναμονής για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση.

Κατάλληλος για μικρές, μεσαίες και μεγάλες περιφράξεις (κατόπιν συνεννόησης).

Περιγραφή

Ο μηχανισμός είναι ικανός να περέχει τάση ανοιχτού κυκλώματος 15000V και αυτή η τάση μειώνεται ανάλογα με το φορτίο στον φράχτη σας.

Ο μηχανισμός i-POWER 47 αποδίδει παλμούς περίπου 8000V σε περίπου 1000 Ohms. Αυτό σημαίνει ότι η έναρξη της μέγιστης δύναμης ενεργοποιείται περίπου στα 1000 Ohm, όπου η συσκευή μεταβαίνει αμέσως στη λειτουργία μέγιστης ενέργειας. Προσφέρει τη μέγιστη ενέργειά του μόνο όταν το ζώο αγγίξει το φράκτη ή όταν οι απώλειες στη γραμμή θα είναι σημαντικές.

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει πολύ ισχυρές συσκευές σε εγκαταστάσεις χωρίς απώλειες να έχουν πλήρη αυτονομία.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Διαθέτει σύστημα ανέπαφου ελέγχου I W TEST, στην πρόσοψη του μηχανισμού, με τρίχρωμες λυχνίες LED.

Στη λειτουργία "POWER AUTO"  η συσκευή λειτουργεί με μια ΠΡΑΣΙΝΗ λυχνία LED χαμηλής ισχύος, αλλά μόλις εντοπιστεί η απώλεια θα στείλει έναν παλμό στη μέγιστη ενέργεια και θα ανάψει η ΚΟΚΚΙΝΗ λυχνία LED. Εάν το σφάλμα επιμένει θα επιβραδύνει την ταχύτητά του για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης. Η λειτουργία "POWER AUTO"  παρέχει μεγάλη αυτονομία αλλά πάντα με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια άμεσα διαθέσιμη.

Στη λειτουργία 'POWER FIX" η συσκευή απόδίδει μέγιστη ενέργεια και το LED είναι ΠΡΑΣΙΝΟ, αλλά σε περίπτωση απώλειας θα ενεργοποιηθεί το ΚΟΚΚΙΝΟ LED και το ΛΕΥΚΟ LED για χαμηλές αντιστάσεις (<300 Ohms). H ταχύτητα παλμού στον φράχτη θα είναι πιο αργή για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης σε αυτήν την λειτουργία.

Ο μηχανισμός i-POWER 47 είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. και 9V. Αν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 11,2V τότε η συσκευή δεν θα παρέχει πλέον ρεύμα και  η LED λυχνία θα αναβοσβήνει πράσινο & κόκκινο. Αυτή η λειτουργία αποφεύγει τη βαθιά εκφόρτιση και έτσι διατηρεί την μπαταρία.

Για την φόρτιση της μπαταρίας συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ 12W - 50W, για να μην χρειάζεται να επαναφορτίζετε πολύ συχνά την μπαταρία. Ανάλογα με το πόσο ηλιόλουστη είναι η περιοχή όπου βρίσκεται η περίφραξη σας, μπορούμε να σας συστήσουμε το ανάλογο πάνελ.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει 65Ah - 105Ah.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό i-POWER 47
  • Καλώδια για τη σύνδεση με την μπαταρία
  • Καλώδιο σύνδεσης με τη γραμμή ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 38cm
  • Φύλλο οδηγιών

Εγγύηση τριών ετών έναντι οποιουδήποτε κατασκευαστικού ελαττώματος. Δεν ισχύει σε προβλήματα που προκύπτουν από κακή χρήση.

Γαλλικής Κατασκευής

CREB
I-POWER-47

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward